Wie zijn wij? 

Feel werkt vanuit een flexibele, eerlijke, enthousiaste en laagdrempelige visie. Ons accent ligt tijdens de ondersteuning op het kind in relatie tot zijn omgeving. Daarom ondersteunen wij vanuit een brede invalshoek en richten wij ons op het gezin, kinderopvang, het regulier- of speciaal onderwijs en zorgorganisaties. Op een betrokken en toegankelijke manier denken wij met jullie mee. Wij hanteren geen lange wachtlijsten en bieden ondersteuning op maat. 

 
Femke

Femke de Jong

Eigenaar en gezinscoördinator

WhatsApp%20Image%202020-11-23%20at%2010.31_edited.jpg

Elke Hiemstra

Eigenaar en gezinscoördinator

WhatsApp%20Image%202020-11-23%20at%2010.28_edited.jpg

Larissa Bron

Gezinsondersteuner

WhatsApp Image 2021-07-19 at 11.51_edited.jpg

Jetske Laffra

Gezinsondersteuner

foto Elske Algra

Elske Algra

Orthopedagoog-generalist, systeemtherapeut en behandelcoördinator

 

Ouders over Feel

Een aantal maanden geleden kwam Feel voor de eerste keer bij ons. Op dat moment waren wij net thuis met onze pasgeboren baby. Door een moeizame bevalling raakte ik uit contact met mijn dochter. Tijdens de ondersteuning leerde ik om te kijken naar mijn kind, te ontdekken wat mijn kind nodig heeft en te doen waar mijn kind om vraagt. Het was zwaar, maar met de gezinsondersteuner aan mijn zijde durfde ik stappen te zetten. Ik heb de ondersteuning als prettig ervaren en kan nu op eigen kracht verder. En mijn dochter? Die gaat straks lopend de toekomst tegemoet met mij aan haar hand!

Gezin met dochter (3 maanden)

De gezinsondersteuner vanuit Feel kwam bij ons thuis en zag hoe wij als gezin met elkaar omgaan. Mijn kind werd echt gezien. De gezinsondersteuner keek verder dan alleen zijn gedrag. Hij, maar ook wij als ouders, zijn hiermee geholpen. Er was een klik tussen mijn zoon en de gezinsondersteuner. Dat was mooi om te zien. Ze heeft ons praktische tips gegeven die wij als ouders konden toepassen. Wij hebben hierdoor meer houvast gekregen.

Moeder met zoon (8 jaar).

 

Kwaliteit

In het gezinsplan komt alleen informatie te staan wat van belang is. Met deze informatie en gegevens gaan wij zorgvuldig om. De wettelijke regels en plichten (AVG) die hieraan verbonden zijn streven wij na. Een gezinsondersteuner die vanaf het begin betrokken is blijft het gehele traject voor jou het aanspreekpunt. Voor vragen of opmerkingen kun je bij haar terecht.

 

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

De gezinsondersteuners van Feel zijn ingeschreven bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd